Balloon Promotions

officiële dealer
Cameron Balloons

Balloon Promotions is de eerste en tevens hoofddealer in België van de gerenommeerde Engelse ballonfabricant “Cameron Balloons” uit Bristol. Reeds 23 jaar zijn wij actief in de ballonwereld. Als eerste fulltime bedrijf in België kunnen wij dan ook terugblikken op een jarenlange ervaring op deze markt.

Bij Cameron Balloons werken gespecialiseerde luchtvaartingenieurs die inmiddels wereldwijd hun reputatie hebben opgebouwd. Zij zijn ook de producenten van de Breitling Orbiter, de ballon waarmee Wim Verstraeten trachtte een non-stop vlucht rond de wereld te maken.

Cameron Balloons is ook gespecialiseerd in het ontwerpen van speciale vorm ballons, de zogenaamde "special shapes". Denken we hierbij aan de vliegende aardbei, een vliegende schildpad, ...

Regelmatig brengen onze medewerkers een bezoek aan onze fabrikant in Bristol om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties en onze medewerkers permanent bij te scholen.

Wenst u uw logo of uw bedrijfsnaam een nieuwe dimensie te geven, wij staan steeds vrijblijvend voor u klaar. Contact via Dominique Vermeulen op tel 03 722 00 88.