Getuigenissen

onze klanten
aan het woord

Samen met u zorgen we voor een onvergetelijke ballonvlucht. We zijn dan ook blij als er achteraf getuigenissen uit de bus komen. Zo weten we dat we bij Balloon Promotions voor mooie ervaringen zorgen.

Origineel geschenk

Voor welke gelegenheid u ook een geschenk zoekt, Balloon Promotions zorgt voor een knaller van een verrassing. Bovendien is onze geschenkbon onbeperkt geldig.

 Bestel een geschenkbon

Getuigenis

Onvergetelijke ervaring

Naar aanleiding van de pensionering van een van onze trouwste medewerkers (36 jaar dienst) werd er beslist om de medewerkers die tien jaar dienst hadden mee te nemen op een culinaire ballonvaart. Onze mand was gevuld met tien personen en de chef kok. Deze heeft ons tijdens de vlucht verwend met amuses van hoge kwaliteit en champagne.

Het was een heel aangename manier om de regio tussen Waasmunster en Wichelen op een andere manier te verkennen. We zijn dan geland op een weide in Wichelen waar de rest van het team van Balloon Promotions ons stond op te wachten en binnen de kortste keren stond er een romantisch gedekte tafel klaar voor ons en maakte de chef kok een culinair driegangenmenu. Hij wist ons ook hier te verrassen met de hoge kwaliteit en creativiteit die hij op de borden toverde in een wichelse weide.

Het was voor ieder van ons een unieke en onvergetelijke ervaring die perfect georganiseerd werd door het Balloon Promotions team !

Peter Mettepenningen, Akanta en partners nv

Getuigenis

Niet zomaar een ballonvlucht

Het is niet steeds even makkelijk dezer dagen om originele events te vinden om onze klanten te verwennen. De ballonvlucht met Hot Air Balloon Promotions was in deze alvast een schot in de roos! Opstijgen met 2 luchtballons in de gouden avondzon op Linker Oever, over de Schelde vliegen langsheen de kathedraaltoren om na een schitterende vlucht samen te landen in een weide achter Lier. Na het optuigen van de ballons samen napraten in de weide bij een glaasje wijn, broodjes en de door de Balloon Promotions ploeg ontstoken vuurkorven!

Dank u Dominique en het ganse Balloon Promotions team voor deze unieke ervaring!

Wim Segers, BNP Paribas Fortis

Getuigenis

Samen met het ganse Cores team in de wolken!

Nogmaals een dikke merci voor het hele avontuur! Het was een super leuke en fantastische ervaring voor ieder van ons! Voor, tijdens en om niet te vergeten zeker ook na de vlucht! Mogen wij misschien nog vragen om de foto’s te bezorgen die werden genomen door het team van jullie? Zo hebben wij alvast nog een fijn aandenken aan deze schitterende avond!

Peter Leyssens, Cores Development